joi, 5 februarie 2009

Darwin, Evolutia si Creatia !




Francis Ivanhoe in articolul sau " Was Virchow Right about Neanderthal" publicat in Nature vol. 227, pag. 577, spune ca:

"Rudolf Virchow, un patolog de pe acea vreme, a studiat oasele si a tras concluzia ca Omul de Neanderthal a fost un om ce a suferit de RAHITISM. Era o prima declaratie autoritativa data de un expert. Dar evolutionistii n-au vrut s-o ia in seama, ei aveau nevoie de un om-maimuta si asa l-au ticluit."

"Datorita analizelor moderne s-a stabilit ca Omul de Neanderthal care nu putea umbla bine drept a fost un adevarat om care a suferit rau de artrita. Din cauza deficientei de vitamina D, a avut o malformatie a oaselor, ca si in cazul de rahitism.
Toate detaliile il arata ca pe un om modern."

"Ce zic Stiintele Naturale in legatura ca aparitia vietii pe Pamant ?

Darwin, unul dintre cei mai laudati naturalisti, in cartea sa " Originea Speciilor", aparuta in 1957 in Editura Academiei R.P.R. la pag. 385- 386, zice:

"In mintea mea, faptul ca producerea si extintia locuitorilor trecuti si actuali ai lumii se datoresc unor cauze secundare, asemenea celora care determina nasterea si moartea individului, se acorda mai bine cu ceea ce stim despre legile imprimate materiei de CREATOR..."

Hw-darwin.jpg

Deci Darwin sustine ca exista un creator si ca EL a imprimat legile Universului.
El continua: " Exista o maretie, in conceptia aceasta a vietii, cu numeroasele ei forte insufletite initial de Creator in cateva forme sau numai intruna singura..."

Deci Darwin sustinea ca viata provine de la Creator.
Nici el, care a formulat evolutionismul ca doctrina, NU face afirmatia ca viata ar veni din neviata..., din materie....

In alte cuvinte , el confirma adevarul bibliei ca Dumnezeu a dat viata pe Pamant, dar difera in ce priveste felul de dezvoltare, de evolutie a vietii date de Dumnezeu.

E de mirare ca cei ce-l sustin pe Darwin, au LUAT doar partea a doua, evolutia, nu si partea intai, originea vietii de la Creator...!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu