luni, 2 februarie 2009

Ordinul si Juramantul !




EXTRAS DIN JURAMÂNTUL IEZUITULUI

Nicolini de la Roma scria: "Iezuitii, prin chemarea lor, prin esenta institutiei lor, sunt destinati sa caute, prin orice mijloace, drepte sau nedrepte, distrugerea Protestantismului. Aceasta este conditia existentei lor, datoria pe care trebuie sa o împlineasca, altfel ei înceteaza sa fie iezuiti."
(Footprints of the Jezuits (Pe urmele iezuitilor), R. W. Thompson, 1894)



În scopul acesta iezuitii de profesie s-au obligat cu un juramânt, din care s-a publicat o parte în 1899. Aceasta suna în felul urmator:

"Din momentul acesta renunt si reneg supunerea mea datorata oricarui Monarh, Print sau Stat eretic, numit Protestant, sau liberalilor, sau ascultarea de legile, magistratii sau functionarii lor.

Declar în continuare ca doctrina Bisericilor Angliei si Scotiei, a Calvinistilor, hughenotilor si a celorlalti care se numesc Protestanti sau Liberali este de condamnat precum sunt de condamnat si aceia care nu vor sa se lepede de acestea.

În continuare ma angajez sa ajut, asist si sfatuiesc pe toti sau pe oricare din agentii Sfinteniei Sale, oriunde ma voi afla, în Elvetia, Germania, Olanda, Danemarca, Suedia, Norvegia, Anglia, Irlanda sau America, sau în orice alt stat sau teritoriu în care voi ajunge, facând tot ceea ce îmi sta în putinta pentru distrugerea doctrinelor eretice, Protestante sau Liberale si a tuturor pretinselor lor puteri, legale sau de alta natura."
(
Errors of the Roman Catholic Church (Erori ale Bisericii Romano-Catolice), 15 colaboratori, 1894)



Nota:

Din categoria “doctrina eretica” fac parte Declaratia de Independenta si Constitutia Statelor Unite ale Americii.
Multi (sau foarte multi) nu inteleg ca aici nu este vorba de un razboi intre biserici sau religii, atunci cand Iezuitii vorbesc (jura) de distrugerea doctrinelor eretice protestante sau liberale, ei se refera la absolut tot ceea ce nu serveste politica Romei.

Constitutia SUA si Declaratia de Independenta, de exemplu, au fost numite de catre Vatican (Iezuiti) ca fiind “doctrina eretica” si, prin urmare, ei au cautat dintotdeauna sa distruga principiile care au facut din SUA taramul (locul) libertatiilor civile si de constiinta (religioase).

Vezi “Congresul de la Viena” (1815) si “Doctrina Monroe” (1823)

http://en.wikipedia.org/wiki/Congress_of_Vienna

Nicolini de la Roma scria: “Iezuitii, prin chemarea lor, prin esenta institutiei lor, sunt destinati sa caute, prin orice mijloace, drepte sau nedrepte, distrugerea Protestantismului. Aceasta este conditia existentei lor, datoria pe care trebuie sa o împlineasca, altfel ei înceteaza sa fie iezuiti.” (Footprints of the Jezuits (Pe urmele iezuitilor), R. W. Thompson, 1894)

“Ei, Iezuitii, nu sunt niste simpli preoti, sau unul dintre crezurile religioase; ei sunt oameni de afaceri…, editori, sunt persoane de orice profesie, neavand vrreo insigna exterioara prin care pot fi recunoscuti…”.
[J. Wayne Laurens, Criza din America: sau "Inamicul Americii Demascat"
(Philadelphia: G. D. Miller, 1855), pagina 265; citat in cartea Cuvant de Cod: Barbelon].

Într-o scrisoare de la John Adams pentru preşedintele Thomas Jefferson despre iezuiţi, citim:

„Nu vom avea noi roiuri de ei aici, în atât de multe deghizări cum numai un rege al Romilor o poate face, îmbrăcaţi în zugravi, editori, scriitori şi profesori? Dacă a existat vreodată vreo categorie de oameni care să merite condamnare pe pământ şi în iad, aceasta este societatea lui Loyola (iezuiţii).
—George Reimer, The New Jesuits, Little, Brown, and Co., 1971, pag. 14.

“In opinia mea, daca libertatile acestei tari, SUA, vor fi distruse, asta se va intampla prin subtilitatea preotilor iezuiti, deoarece ei sunt cei mai periculosi dusmani ai libertatilor civile si religioase. Ei,iezuitii, au instigat cele mai multe razboaie ale Europei.”
Marquis de LaFayette



CEREMONIA DE INSTALARE SI JURAMÂNTUL EXTREM AL IEZUITILOR

(Administrata unui iezuit de rang inferior când este pe punctul de a fi înaintat într-o pozitie de comanda.)

Superiorul vorbeste:

"Fiul meu, pâna în clipa de fata ai fost învatat sa joci rolul fatarnicului printre romano-catolici, sa fii un romano-catolic si sa fii un spion chiar si între fratii tai: sa nu crezi pe nimeni, sa nu ai încredere în nimeni. sa fii reformator cu reformatorii, sa fii hughenot cu hughenotii (protestantii francezi), sa fii calvinist cu calvinistii, sa fii în general un protestant cu protestantii (aceia care protesteaza si care nu sunt de acord cu Institutia Romano-Catolica); si câstigând încrederea lor sa cauti chiar sa predici de la amvoanele lor si sa învinuiesti cu toata vehementa (emotie violenta) de care dispui, Sfânta noastra Religie si pe Papa; si chiar sa te cobori atât de jos încât sa fii evreu cu evreii, ca sa capeti astfel posibilitatea sa aduni toate informatiile necesare pentru binele ordinului tau ca soldat credincios sub steagul Papei.

Ai fost învatat sa plantezi în mod insidios semintele geloziei si ale urii între statele care traiau în pace, si sa le inciti la fapte sângeroase, antrenându-le în razboaie unul cu altul, si sa creezi revolutii si razboaie civile în cadrul comunitatilor, provinciilor si tarilor care au fost independente si prospere, cultivând artele si stiintele si bucurându-se de binecuvântarea pacii; sa te declari de partea combatantilor si sa actionezi în secret în acelasi sens cu fratele tau iezuit care ar putea sa fie angajat de cealalta parte, dar declarat în mod deschis contra aceleia de care tu esti legat;

Numai ca biserica sa poata sa fie cea care are de câstigat în cele din urma prin conditiile fixate în tratatele de pace si ca scopul sa justifice mijloacele.

Ai fost învatat care este datoria ta de spion, sa aduni toate statisticile, faptele si informatiile care stau în puterea ta, din orice sursa: sa intri în gratiile cercului de familie al protestantilor si al ereticilor de orice fel sau caracter, ca si al comerciantilor, bancherilor, avocatilor, printre scoli si universitati, în parlamente si adunari legislative, în curtile de justitie si consiliile de stat, si sa fii "totul pentru toti", de dragul Papei, ai carui servi suntem pâna la moarte.

Pâna acum ai fost instruit ca novice (ca unul care nu avea pregatire), ca neofit (un preot nou-ordinat) si ai servit ca un asistent (ai lucrat ca un ajutor), duhovnic si preot, dar nu ai fost înca învestit cu tot necesarul de comanda în armata lui Loyola si în serviciul Papei.

Trebuie sa servesti un anumit timp ca instrument si calau asa cum esti îndrumat de catre superiorii tai; pentru ca nimeni nu poate sa comande aici daca nu si-a consacrat lucrarile cu sânge eretic; pentru ca "fara varsare de sânge nici un om nu poate fi salvat."

"Eu, ________, în acest moment, în prezenta Atotputernicului, a Fericitei Fecioare Maria, a Fericitului Arhanghel Mihail, a Fericitului Ioan Botezatorul, a Sfintilor Apostoli Sf. Petru si Sf. Pavel si a tuturor sfintilor si a sfintelor osti ale cerului… promit si declar ca, atunci când voi avea ocazia, voi face si voi purta razboi neînduplecat împotriva tuturor ereticilor, Protestanti sau Liberali, asa cum sunt îndrumat sa fac.

Si ca atunci când aceste lucruri nu pot fi facute în mod deschis, voi folosi în mod secret cupa otravita, cordonul de strangulare, otelul pumnalului sau plumbul gloantelor, fara sa îmi pese de cinstea, rangul, demnitatea sau autoritatea persoanei sau persoanelor , oricare ar fi conditia lor în viata, fie publica sau privata, dupa cum voi fi îndrumat sa fac de orice agent al Papei sau superior al fratiei sfintei credinte, al Societatii lui Isus."
[Double-Cross: Alberto, Partea a doua, 1981]


Nota:

Cititi si vizionati materialul de mai jos care include si interviul realizat de un tanar SDA cu un fost iezuit.
Interviu cu: Alberto Rivera, fost iezuit si Jim Arrabito, SDA.

http://www.spirituallysmart.com/alberto.html
http://www.youtube.com/watch?v=oh3d0MrLqVA

Video Title: “The Secrets of the Jesuits” A very Rare video of James (Jim) Arrabito interviewing Dr. Alberto Rivera. (Both Died under very suspicious circumstances.
I believe they were both assassinated
.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu