luni, 2 februarie 2009

Ordinul si...OZN-urile !




Oricat ar parea de ciudat, cei mai multi cosmonauti pregatiti sa plece in calatorii interstelare nu sunt nici in Statele Unite, nici in Rusia, nici in China.

Sunt la Vatican.






Biserica Catolica are, la aceasta ora, un numar impresionant de misionari cosmici si nu face un secret din asta".
Afirmatia apartine col. dr. Emil Strainu, membru al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate si autor al unor lucrari pe aceasta tema. Col. Emil Strainu, specialist in radiolocatie, a inregistrat traiectoriile mai multor OZN-uri pe radarele militare din Otopeni, inca din anii '80.

http://www.revistamagazin.ro/content/view/6684/4/

"In ceea ce priveste Vaticanul, echipele speciale de misionari iezuiti, care sunt antrenate pentru a pleca in orice moment spre alte lumi, au drept scop eventuala crestinare a extraterestrilor", spune Strainu.

Astronomi eminenti in apartamentele pontificale Despre ce este vorba?

Deasupra apartamentelor pontificale din Castelul Gandolfo, resedinta de vara a papilor inca din timpul pontificatului lui Urban al VIII-lea, mai multi astronomi eminenti din 19 tari s-au intalnit recent pentru a discuta despre prezenta vietii in spatiul extraterestru.

S-ar parea ca noul Papa, Benedict al XVI-lea, este foarte interesat de asemenea aspecte considerate exotice in lumea stiintei. Informatia este confirmata in presa occidentala chiar de parintele Maffeo Sabrino, 82 de ani, care lucreaza la Observatorul Vaticanului de peste 40 de ani. Intrebat ce se va intampla daca intr-adevar s-ar descoperi extraterestri, a raspuns ca "este posibil ca Dumnezeu sa fi creat fiinte extraterestre". Daca s-ar face o astfel de descoperire, spunea el "ii vom intreba desigur daca cred in Dumnezeu si daca cunosc cele zece porunci".

Cel mai vechi observator astronomic La rezolvarea problemei extraterestrilor ii va ajuta Observatorul Vatican, o institutie seculara care isi trage originile din 1578, cand Papa Grigore al XIII-lea a construit asa numitul "turn al vanturilor", un prim punct de observare a stelelor urmat mai tarziu de un adevarat observator astronomic, construit in spatele Catedralei San Pietro de Papa Leon al XIII-lea in 1891, mutat mai apoi la Castel Gandolfo si ulterior la Tucson, Arizona, USA.

Actualul observator, deservit de parintii iezuiti, este unul dintre cele mai bune din lume, putand cerceta galaxii aflate la cinci miliarde de ani lumina distanta fata de Terra. Pentru constructia sa au fost donate 3,5 miliarde de dolari de catre un grup de miliardari americani (CINE SUNT MILIARDARII ???).

Iar prin conferinta din Castelul Gandolfo, mai sus mentionata, actualul pontif, Benedict al XVI-lea, nu face altceva decat sa continuie o venerabila traditie de intalniri la nivel de experti in astronomie, initiata de predecesorii sai. Lucrurile merg insa mult mai departe. Universalitatea Bisericii Catolice Pentru o intelegere mai buna a intentiei Vaticanului, trebuie specificat de la inceput ca Biserica Catolica si-a promovat dintodeauna "universalitatea". In opinia ei, legatura dintre credincios si Dumnezeu se face, in principal, prin Biserica, ca societate a tuturor oamenilor. Astfel, o comunitate nu poate exista decat prin Biserica, principiu de baza al Evului Mediu si chiar al inceputului epocii moderne.

In timp, "universalitatea" s-a manifestat si prin castigarea de noi adepti. Unii au fost crestinizati la inceputul Evului Mediu, mai ales prin intermediul elitelor (regi, nobili), pe cale mai mult sau mai putin pasnica, apoi mai tarziu, prin misionarism. Mai ales dupa descoperirea Americilor si Australiei. Misionarii au fost recrutati din randul preotilor sau, mai tarziu, laicilor catolici, foarte buni cunoscatori ai dogmei crestine, care au fost trimisi sau au acceptat de buna voie sa mearga in zonele in care Cuvantul Lui si Invataturile lui Cristos nu erau cunoscute.

Ordinul Iezuit din randul caruia s-au detasat cei mai de seama misionari ai celui de-al doilea mileniu crestin a luat fiinta in secolul al XVI-lea, ca o reactie la aparitia protestantismului. Fondatorul acestui ordin e Ignatiu de Loyola, care a pus accentul pe foarte buna cunoastere a Bibliei si a invataturilor Bisericii Catolice. In ultimii ani, "universalitatea" Bisericii Catolice a capatat noi dimensiuni. Termenul incepe sa fie inteles in sensul lui propriu, adica Vaticanul s-a gandit ca ar fi bine ca in momentul in care omenirea va intra in contact cu extraterestrii, catolicii sa purceada numaidecat la crestinarea lor. Astfel, catolicismul nu va fi prezent doar la nivelul populatiei Pamantului, ci va inainta in Univers. Propovaduirea credintei crestine in alte lumi decat cea terestra are la baza doua elemente fundamentale.

Extraterestrii, in masura in care sunt entitati inteligente, sunt si fiinte spirituale, deci au aplecare catre religiozitate. In al doilea rand, Dumnezeu e unic, in orice lume posibila, de unde rezulta ca si extraterestrii trebuie sa fi primit cuvantul lui Dumnezeu. Noi l-am primit prin Cristos, ei, probabil, prin alt mesager.

Planul de crestinare a extraterestrilor Concret, pregatirea misionarilor catolici se desfasoara in cadrul Observatorului Astronomic al Vaticanului. Planul de crestinare a extraterestrilor, coordonat de calugarii Ordinului Iezuit sub indrumarea directa a Papei, este deja gata.
Lipsesc doar extraterestrii. Cel putin asa stim noi.

In cazul unei intalniri de gradul 4, iezuitii ar trebui sa ii ia pe cei sositi din Cosmos cu binisorul. Crestinismul nu trebuie grefat pe civilizatia lor in mod brutal, ci trebuie asimilat ca o componenta naturala a acesteia. "Mai intai ii vom lasa sa fie ei insisi, fara sa grabim, sa fortam botezul cu apa. Daca Crist este Primul si Ultimul Divin (Alfa si Omega) care vorbeste umanitatii, nu e absolut necesar ca acesta sa fie singurul cuvant spus intregului Univers.", spune Cristopher Corbally, directorul adjunct al Observatorului Vaticanului, in prezentarea programului de crestinare cosmica. Dupa botezul cu apa, ar urma raspandirea propriu-zisa a credintei in Iisus, conform preceptelor biblice de rit catolic. Interesant este faptul ca C. Corbally specifica foarte clar zona pe care o cerceteaza: constelatia Vega.

In anii '60, NASA a interceptat dinspre aceasta constelatie unde radio despre care s-a spus ca sunt emise de entitati inteligente. Uneori posibila relatie cu "ei" este expusa in detaliu. De pilda, Corbally stie ca "pentru ei (n.r. - extraterestrii) amoniacul ar putea corespunde mai bine pentru botez decat apa". Observatorul Vaticanului, dat in functiune in 1891, a avut initial rolul declarat de a grabi apropierea dintre teoriile stiintifice si cele dogmatice.

In ultimul timp insa conlucrarea dintre aceasta institutie si altele similare, inclusiv NASA, a devenit foarte puternica, Observatorul Vaticanului participand la un control asupra informatiilor din astronomie care se scurg catre societate.

Cel putin asa spune Corbally: "Noi nu suntem o forta politieneasca pentru astronomi, dar si in stiinta trebuie sa existe un autocontrol, deoarece suntem tot timpul in pericolul de a promova teorii false". Astronomul iezuit nu specifica insa daca sunt cenzurate informatiile privind fenomenul OZN sau de alta natura. Oricum, ramane de vazut daca nu cumva acei extraterestri, atat de asteptati, vor veni peste noi cu o civilizatie dominanta, urmand ca tot planul Vaticanului sa fie dat peste cap de "preoti" de-ai lor, care sa ne boteze in religia acelei lumi posibile.

Pana una-alta, din mesajul de mantuire predicat de Cristos si transmis de evanghelisti nu exista nici un fel de informatii despre existenta unei alte forme de viata, similara umanitatii, in Univers. (I. GOLEA)
Nota :
(FALS…, Biblia descopera existenta altor planete populate de fiinte inteligente, numai ca spre deosebire de planeta noastra, fiintele de pe acele planete NU MOR si nu traiesc intr-o lume asemanatoare cu a noastra…, faptul ca aici se moare si exista degradare la nivel general, in ciuda descoperirilor tehnologice, arata ca pe aceasta planeta sa intamplat ceva GRAV, situatie care ne-a adus in starea prezenta…undeva, in viitorul apropiat, dupa matematica profetiei biblice, vom fi reintegrati in circuitul perfect al Universului nevazut si ne vom putea bucura de imortalitate…)

Incidentul Corona-Roswell, Incidentul Corona, cunoscut sub numele de CazulRoswell.

In vara anului 1947, un obiect zburator fusiform s-a prabusit in desertul din New Mexico langa micul orasel Corona. Un cioban local a gasit resturi ale acestuia in timp ce iesise cu oile in ziua urmatoare incidentului. La indemnul prietenilor si vecinilor care l-au sfatuit sa caute un avantaj material din acest lucru, a strabatut peste 120 de kilometri pana in orasul Roswell pentru a arata aceste resturi atat civililor, cat si armatei si presei. Ziarul Roswell Daily Record a publicat peste cateva zile un articol pe prima pagina in care mentiona ca o "farfurie zburatoare" a fost capturata de catre armata in apropiere de Roswell, nu Corona, si din aceasta cauza incidentul a ramas in istorie ca "Incidentul Roswell" in loc de "Incidentul Corona"...
Nota :

Vezi « Misteriosul Serviciu Secret Iezuit »

Fie din greseala sau cu intentie, armata a declarat ca a recuperat o "farfurie zburatoare" si ca va fi transportata spre cercetare intr-o alta locatie, cu un grad superior de securitate. La cateva ore de la aceasta, armata a schimbat declaratia spunand ca atat autoritatile locale, cat si respectivul fermier s-au inselat, ceea ce gasise acesta fiind nimic altceva decat resturile unui balon metorologic.

Pentru a intari aceasta noua versiune, armata a recurs la intimidari si mituiri ale martorilor, de la noi indatoriri si noi misiuni "de securitate nationala" in cazul martorilor din cadrul armatei, pana la amenintari cu moartea in cazul civililor, incluzand si membrii familiilor acestora. In cea mai mare parte, aceasta strategie a avut efect, insa nu in intregime. Corpul unui extraterestru decedat in timpul prabusuirii navei a fost filmat in timpul autopsiei. Filmul a fost difuzat in toata lumea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu