marți, 3 februarie 2009

Ordinul in "Razboi Total" !




"Razboi Total" - un "razboi" sau o "lupta" despre care majoritatea oamenilor nu cunosc aproape nimic...dar care ne "afecteaza" indiferent de implicarea sau neimplicarea noastra.

C.P. , un tanar inimos, a reusit sa traduca si sa subtitreze in lb. romana, aceste extraordinare "expuneri" ale Profesorului Walter J. Veith.
Multumim deasemeni lui E.N. din Oregon , USA, pentru ajutorul dat.

http://www.revelatia.ro/docs/veith_rt.html

http://secretuldinspatelesocietatilorsecrete.blogspot.com/

Nota:
Deoarece expunerile profesorului Walter J. Veight au "starnit" reactii masive din partea spionajului si contraspionajului iezuit, la nivel global, este posibil ca uneori site-ul de mai sus sa nu functioneze...Am sa pun un alt link unde puteti viziona expunerile respective dar numai in lb. engleza:

http://www.blogyoursite.com/2009/04/06/professor-dr-walter-j-veith-total-onslaughtamazing-discoveries-videos/

Deasemenea puteti da un search pe yahoo, youtube si google cu mentiunea: walter j. veight sau total onslaught.

John Le Carre, in cartea sa, „Spionul Perfect”:

„Pentru fiecare operatiune de spionaj, exista o misiune oficiala si alta secreta, ascunsa cu mare maiestrie. Misiunea oficiala trebuie sa se puna de acord cu regulile societatii si sa le respecte. Dar ceea ce se afla ascuns (secret), motivul real al misiunii, trebuie sa-si gaseasca maniera potrivita in care aceasta sa fie dusa la indeplinire.”

Reactia celor multi si inselati (manipulati) ar trebui sa fie:

„Domnul i-a vorbit lui Moise si a zis: Trimite niste oameni sa iscodeasca (colectare de informatii) tara Canaanului... Vedeti tara, cum este poporul care o locuieste, daca este tare sau slab, daca este mic sau mare la numar..., cum este pamantul, daca este gras sau sterp...si luati cu voi roade din tara.”

VT, Numeri, cap. 13.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu