luni, 2 februarie 2009

Ordinul si Finantele !


Noua Ordine Mondială

http://www.adevarul.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=333052&pagina=0



Conform istoricului John Daniel, autorul volumului „Scarlet and the Beast - Istoria războiului dintre francmasoneria franceză şi cea engleză", miza este dominaţia lumii. „Scarlet" are semnificaţia şi a portocaliului crucii de pe mantiile templierilor, dar şi a „sângelui regal", şi aici ajungem iar la „secretul" templierilor referitor la descendenţii lui Iisus. „Beast" înseamnă doar Bestia.

Se pare că totul a început când Papa Inocenţiu al III-lea (1198 – 1216), provenind dintr-o familie care a dat de-a lungul timpului 13 papi, trei anti-papi şi 40 de cardinali, a poftit să se numească „Tatăl Prinţilor şi Regilor, Conducătorul Lumii, Vicarul pe Pământ al lui Iisus Hristos", stârnind o polemică religioasă şi socială care nu s-a sfârşit nici astăzi.

După numeroase contrări între casele regale şi Papalitate, în 1534, Ignatius de Loyola, devenit sfânt mai târziu, a fondat „Societatea lui Iisus", iezuiţii, menită să instaureze Noul Ierusalim, cu Papa în fruntea omenirii. Mulţi i-au blamat de-a lungul timpului şi i-au acuzat de tâlhării şi asasinate.

Nu-i de mirare, din moment ce unul dintre cofondatorii ordinului era Don Francis Borgia, din celebra familie care a dat 11 cardinali, trei papi, o regină a Angliei şi un sfânt, rămânând totuşi în istorie ca prima familie de „doni" (mafioţi), care foloseau crima pentru a dobândi foloase necuvenite.

„Istoria ocultă a băncilor", de Paul Vrier, îi situează în prezent pe iezuiţi în fruntea sistemului bancar american şi britanic.

Cartierul general este la Roma, dar fieful lor este în Georgetown, SUA. Actualul Superior General, conform volumului „Iezuiţii - o multi-biografie", de Jean Lacoutre, este părintele Hans Kolvenbach, un olandez extrem de erudit.

Iezuiţii au creat Ordinul Iluminaţilor, aceia care au lansat pentru prima dată conceptul de Noua Ordine Mondială, care urma să se instaureze începând cu mileniul III.

In nomine... Templieri!
Din nefericire, singurul eveniment „memorabil" de la debutul mileniului III a fost cel de la 11.09.2001: atentatele din SUA, când au fost atacate simbolurile singurului pol de putere mondial: puterea economică - Turnurile Gemene, puterea militară – Pentagonul şi puterea politică – Casa Albă – atentat eşuat, avionul prăbuşindu-se înainte să ajungă la „destinaţie".
Data nu a fost aleasă întâmplător: „11" reprezintă numărul intern al anului când s-a format Ordinul Templierilor (1118), dar şi al anului când au fost arestaţi templierii (1307). „9" reprezintă numărul cavalerilor fondatori, dar şi numărul intern al anului când a fost ars pe rug Marele Maestru, De Molay - 1314.

„Gemenii" reprezintă efigia templierilor, doi cavaleri pe acelaşi cal, iar turnurile, Jachin şi Boaz, erau coloanele Templului lui Solomon din Ierusalim. Turnurile prăbuşite, conform cabalei Tarotului, reprezintă reînnoirea Templului. Sau a templierilor! Dar cine, cui a transmis un asemenea mesaj cutremurător implicând simboluri templiere? Frăţiile musulmane?

Iezuiţii de ieri şi de azi

Despre istoria înfiinţării băncilor există o întreagă literatură mai mult sau mai puţin ocultată, mai mult sau mai puţin mediatizată, din care se reţin ideile principale, şi anume că iezuiţii sunt relaţionaţi cu imperiile financiare americane şi englezeşti Rockfeller, J.P. Morgan, Rothschilds, iar templierii sunt întemeietorii băncilor elveţiene şi ai altor imperii financiare europene.

În 1910 – conform volumului „Creatura de pe Insula Jekyll", de Edward Griffin - iezuiţii au pus bazele cartelului Federal Reserve Bank.

Vaticanul mai are un ordin relaţionat cu sistemul bancar, Sovereign Military of Malta (SMOM), care se află tot sub control iezuit. SMOM controlează organismele de finanţare internaţională.

Ţelul lor este „Primatul Papal" total, cu Papa conducând de la Ierusalim. Are sau n-are legătură, de când se chinuieşte Israelul să-i fie recunoscută capitala la Ierusalim, n-a reuşit, oraşul fiind, din 1948, sub jurisdicţie internaţională. Se pare că ceva nu merge conform planului. Prof. Carroll Quigley, autorul volumului „Tragedie şi speranţă.

Istoria lumii în prezent", mentorul lui Bill Clinton, originar din Georgetown – unde-şi au baza iezuiţii - dezvăluie, într-un documentar la mare preţ în SUA, intitulat „Maeştrii banilor", cum „naţiuni după naţiuni, inclusiv America, cad victime cabalei bancherilor internaţionali. Miezul acestui sistem este Bank of International Settlements din Basel, Elveţia".

Să fie mai tari templierii?

Nota: Templierii sunt subordonati Iezuitilor.

Cert este că, în momentul de faţă, băncile americane au probleme, dolarul se depreciază văzând cu ochii, iar mult-mediatizatul război împotriva Iranului n-a început din lipsă de finanţe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu