luni, 2 februarie 2009

Ordinul, JFK si CIA !




Agentia Centrala de Informatii (CIA) detine dovezi certe ce atesta implicarea unei miscari secrete religioase in producerea decesului fostului presedinte american JFK, varianta iezuita, o noua teorie a coinspiratiei...

CIA.svg

De partea cealalta, se sustine: „stiind ca presedintele Kennedy nu avea de gand sa inteteasca razboiul din Vietnam, Comunitatea de Informatii americana a inceput sa se pregateasca pentru asasinarea lui"- Romano- catolicul Lee Oswald, ca agent CIA, fusese trimis in Rusia Sovietica de catre Allen Dulles (seful CIA) in 1959.

Diversiune sau realitate.

Recent, un reprezentant al CIA a declarat ca Agentia Centrala de Informatii (CIA) detine dovezi certe ce atesta implicarea unei miscari secrete religioase in asasinarea fostului presedinte american JF Kenedy. Diversiune? Realitate? Cert este doar ca evenimentele de acum aproape 45 de ani (22 noiembrie 1963- n.r.) continua sa ramana o mare enigma.

Dar, ce spun noile dovezi americane?
In dosarele existente, se regasesc o multime de date ce atesta caracterul religios al actului de asasinat:
„Se crede ca papa are dreptul de a detrona pe monarhii eretici si rebeli. Monarhii astfel detronati de catre papa sunt transformati in tirani notorii si pot fi ucisi de catre primul care poate ajunge la ei(…) Daca cauza publica nu isi gaseste apararea in moartea unui tiran, este legal pentru primul care ajunge sa-l asasineze. (Defensio Didei, Iezuit Suarez, Cartea VI, C4, nr. 13, 14)";

„Subiectul pe care l-au ales a fost


Acestea sunt doar cateva fragmente din discutiile purtate de membrii „Ordinului Iezuit", anterior evenimentelor de la Dallas. Conform acestor date si nu numai, CIA sustine ca o conspiratie este rar, daca vreodata, dovedita prin marturie pozitiva, cand o crima de mare magnitudine este pe cale de a fi comisa printr-un grup de indivizi. Cu alte cuvinte, ei nu actioneaza deschis, ci acoperit si secret, iar scopul avut in vedere este cunoscut numai acelora care intra in aceasta! In plus, exceptand cazul ca unul din conspiratorii originali sa-si tradeze tovarasii si sa ofere dovezi impotriva lor, vinovatia lor nu poate fi dovedita decat prin dovezi circumstantiale… si circumstantele nu pot sa minta.

Aici CIA l-a „plagiat" pe John A. Bingham, avocat judecator special, citat in „Procesul Conspiratorilor" , Washington, 1865- n.r.

Tot in dosarele amintite, se mai vorbeste si despre „Leu", care in al sau „barlog al nelegiuirii" a avut puterea sa duca la indeplinire omorarea lui Kennedy si sa o acopere cu succes. (va urma)(Inwanet Press – 14.04.2008)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu